Eskişehir'in ölüm yolunda polis aracı devrildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in ölüm yolunda polis aracı devrildi
A
a

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine görevli olarak giden polis midibüsü, gece saatlerinde ilçeden dönerken Seyitgazi-Eskişehir karayolunda şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bir şarampole yuvarlandı. Kazada 14'ü polis 15 kişi yaralandı.

Sütiş Eskişehir
Kaza, Seyitgaz - Eskişehir Karayolu Karapazar ve Sarayören Mahalleleri arasındaki mevkiinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Seyitgazi İlçesi'nde düzenlenen 1 Eylül Seyitgazi Kurtuluşu ve Seyyid Battal Gazi'yi Anma Etkinlikleri'nde görevli polis ekipleri, dönüş yolunda Ş.P. idaresindeki 26 DF 596 plakalı midibüsle seyirhalindeyken, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini keybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.  Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından, midübüste bulunan 14 polis memuru ve 1 şoför araçtan çıkarıldı. Yaralıların 10'u Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, 5'i ise Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. İlk sağlık değerlendirmelerine göre yaralıların genel durumları iyi olarak bildirildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

VALİ AKSOY SEYİTGAZİ YOLUNDAKİ KAZAYA İLİŞKİN MESAJ YAYIMLADI

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Seyitgazi ilçesinde düzenlenen 1 Eylül Seyitgazi Kurtuluşu ve Seyyid Battal Gazi'yi Anma Etkinlikleri'nde görevli polis ekiplerini taşıyan aracın dönüş yolunda kaza yapmasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir takım açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Seyitgazi-Eskişehir karayolunda görevli polis memurlarını taşıyan bir aracın kaza yapması sonucu 14 polis memuru ve 15 kişinin yaralanmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.  Vali Aksoy, "Seyitgazi ilçemizin 102. Kurtuluş yıldönümünde görev alan 15 emniyet görevlimiz dönüş yolunda trafik kazası geçirmiştir. İlk müdahale sonrası yapılan değerlendirmelerde hayati tehlikelerinin bulunmaması tesellimiz olmuştur. Yaralı personelimize geçmiş olsun. Allah şifa versin" dedi.


 
Kaynak : Sonhaber Gazetesi - Emrah Köse
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi