Eskişehir'e dev yatırım: Bittiğinde böyle görünecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e dev yatırım: Bittiğinde böyle görünecek!
A
a

Eskişehir'e yönelik büyük bir atılım, Eskişehir Ticaret Borsası'nın liderliğinde gerçekleşiyor. Mayıs ayında başlanan ve Ekim'de tamamlanması planlanan dev lojistik tesis projesi, şehrin ekonomik altyapısına önemli bir katkı sağlayacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Ömer Zeydan, Mayıs ayında yapımına başlanan 23 bin metrekarelik kapalı alana sahip lojistik tesisi Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Eskişehir'in ekonomisine katkı sağlayacak tesisten son görüntüler...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Eskişehir Ticaret Borsası tarafından dev bir projeye imza atıldı. Ömer Zeydan başkanlığındaki ETB yönetim kurulu tarafından yeni bir yatırım kararı alındı. Ticaret Borsası, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesindeki alanda Eskişehir’e yeni bir lojistik tesis kazandıracak. Proje öncesi gerekli her türlü hazırlığı tamamlayan yönetim kurulu, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesindeki alanda Mayıs ayında yapımına başlanan lojistik tesisin inşaatının Ekim ayında tamamlanacağını açıkladı.

LAF DEĞİL HİZMET

Eskişehir Ticaret Borsası tarafından yatırımların devam ettiğine dikkat çeken Başkan Ömer Zeydan “Laf değil hizmet üretiyoruz” dedi. Ticaret Borsası’nın üyeleri başta olmak üzere Eskişehir çiftçisi ve üreticisine her türlü imkanı sağlamayı sürdüreceğini de belirten Zeydan “Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösterecek olan lojistik tesisimiz 23 bin metrekarelik kapalı alanı kapsayacak. Tesis alanında çalışma geçtiğimiz ay başlatıldı. Ekim ayından sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere çok geniş katılımı açılış töreni gerçekleştireceğiz. Ticaret Borsamızın böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı gidermek için düğmeye bastık” ifadelerini kullandı.
Kaynak : SONHABER GAZETESİ MUHABİRİ - ALİ NAKİ ERDOĞAN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi