Eskişehir'de sürücülere "maraton" uyarısı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sürücülere "maraton" uyarısı!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “ETi Litalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” nedeniyle trafiğe ve araç parkına kapalı olacak cadde, sokak ve otoparklar konusunda uyarıda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 25 Ağustos’ta bu yıl 5.’incisi düzenlenecek ve yine binlerce sporcunun yarışacağı ETi Litalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu nedeniyle bazı cadde, sokak ve otoparkların geçici olarak araç trafiğine kapatılacağını duyurdu. Buna göre 21K ve 10K yarışlarının yapılacağı cadde ve sokaklar, 25 Ağustos Pazar günü 07.00-11.30 saatleri arasında araç trafiğine kapalı olacak. Ayrıca pazar günü Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi tematik müzeleri 12.00 itibariyle hizmet vermeye başlayacak.

Bilgilendirme yapıldı

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Maraton sebebiyle 25 Ağustos Pazar günü Ulusal Egemenlik Bulvarı, Atatürk Bulvarı ve Tarihi Odunpazarı Bölgesi ile bağlantılı bazı sokaklar araç trafiğine kapatılacaktır. Emniyet Müdürlüğü birimlerince aracınızın çekilmemesi için 24 Ağustos Cumartesi akşamı itibariyle caddelere araç park edilmemesi, kapatılacak sokakların da 25 Ağustos Pazar günü 07.00-11.30 arası kullanılmaması önemle rica olunur. Vatandaşlarımızın acil sağlık ihtiyaçları nedeniyle hastanelere ulaşımı, belirtilen alternatif güzergahlardan ve 112 Acil hizmetlerinden sağlanabilecek. Ayrıca toplu taşıma kullanan vatandaşlarımız koşu saatindeki alternatif otobüs güzergahlarımızı da kullanabilecek. 

 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi