Eskişehir'de skandal kiralık ev ilanı: Türkleri yok saydı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de skandal kiralık ev ilanı: Türkleri yok saydı!
A
a

Eskişehir'de artan fiyatlar nedeniyle satılık ve kiralık ev bulmak git gide zorlaşırken bir de sığınmacıların piyasayı yükseltmesi vatandaşları zor durumda bırakıyor. Eskişehir'de asılan ve sosyal medyada yayılan bir ev ilanı ise büyük tepki çekti

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de satılık evlerin fiyatları çok yüksek seviyelere ulaşırken okulların da açılması ile Eskişehir kiralık ev piyasası da yükseldi. Eskişehir'e gelen üniversiteli öğrencilerin barınma sorununa KYK yurtları çare olamazken kiralık ev arayan öğrenciler yüksek kira bedellerinden şikayetçi oluyor. Tüm bunlar Eskişehir'in gündeminden düşmezken sosyal medyada yayılan bir ilan büyük tepki topladı.

"Yabancı uyruklu vatandaş önceliktir (Suriye, Afgan, Irak)"

Eskişehir'de kiralık ev ilanı olarak cama asılan kağıtta “Yabancı uyruklu vatandaş önceliktir (Suriye, Afgan, Irak)” yazması ve Türk vatandaşlarının ikinci plana atılması herkesin tepkisini çekti. Kiralık ve 3+1 dubleks olan evi için Suriye, Afgan ya da Iraklı müşteri arayan ev sahibinin bastırdığı iddia edilen ilanda bir de telefon numarası yer alıyor.

İşte Eskişehirlileri kızdıran kiralık ev ilanı

Kaynak : Efe Emre Özbey
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi