Eskişehir'de el emeği ürünler Adalar'da: 3 gün sürecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de el emeği ürünler Adalar'da: 3 gün sürecek!
A
a

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi tarafından Halk Merkezleri ve Seramik Park kursiyerleri yıl sonu sergisi Adalar’da açılacak. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri Yıl Sonu Sergisi; 05, 06 ve 07 Temmuz’da Adalar’da açılacak. İlk gün 15.00-19 son iki gün de 10:00-19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak olan sergide, kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru eserlerin satışı da yapılacak. 

Odunpazarı Belediyesi’nin 18 Halk Merkezinde ve Seramik Parkta yer alan atölyelerinde bir yıl içinde kursiyerler tarafından üretilen eserler, Adalar’da açılacak ‘Yıl Sonu Sergisi’ ile vatandaşların beğenisine sunulacak. 

05 Temmuz Cuma günü saat 15.00’te açılışı yapılacak olan Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri Yıl Sonu Sergisi, 3 gün boyunca Adalarda yer alacak. 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak Yıl Sonu Sergisinde, kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru eserlerin satışı da yapılacak. 



 
Kaynak : BÜLTEN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi