Eskişehir'de bitmeyen büyük sorun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bitmeyen büyük sorun!
A
a

Şehrin en güzel ve meşhur gezinti alanında pes dedirtecek oto parkaları, vatandaşı isyan ettiriyor. Cadde esnafı da bırakılan ve uzun süre alınmayan parklara tepki gösterdi. Özellikle hafta sonu Hamamyolu başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta aynı çile yaşanıyor.

Sütiş Eskişehir
Bu sorumsuzluk bir türlü son bulmuyor. Araç sayısının her geçen gün arttığı Eskişehir’de yaşanan park çilesi hem vatandaşı hem de esnafı çileden çıkartıyor. Kaldırımlara yasak olduğu halde gelişi güzel bırakılan araç sürücüleri,  özellikle engelli vatandaşların, bebek arabası ile dolaşanların sağlıklı halde gelip geçmelerine büyük bir engel çıkartıyor. Kentin birçok yeri hem iki tekerlekli hem de otomobillerin rastgele işgaline döndü. 

HEM ÇEKİLMİYOR HEM DE GEÇİLMİYOR

Ara sokakların yanı sıra gezinti alanlarının da artık araç parklarından geçilmediğine dikkat çeken çarşı esnafı “Artık sokakları bırakın gezinti alanlarında bile rahat ve güvenli bir şekilde yürüyemez hale getirildik. Çocukları ile gezmeye çıkanlar ya da alış veriş ihtiyacını gidermek için çarşıya gelenler bebek arabalılar bu bırakılan araçlar yüzünden yollardan geçemiyor. Bu tür parklara karşı acil bir şekilde görevli makamların bir düzenleme getirmesi gerekiyor. Kaldırımlar sanki yayalardan başka herkesin yeri. Bırakılan otomobiller, lokanta ve kafelerin çıkarttığı eşyalar ayrı bir sorun. Eskişehir’in kanayan yarası haline gelen bu soruna acilen bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Polisin ve zabıtanın işgalliye ye karşı ceza yetkisi bulunuyor. Bu yetkilerini kullandıkları sürece yaşanan sorun biraz olsunda giderilebilir” şeklinde açıklamada bulundular.



 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi