Eskişehir AK Parti'de istifa: Yeni başkan kim olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir AK Parti'de istifa: Yeni başkan kim olacak?
A
a

Eskişehir'de AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın’ın mevcut İl Başkanı Gürhan Albayrak ile sağlıklı bir çalışma ve istişare ortamı olmaması nedeniyle istifa etmesinin ardından gözler bu görev için atanacak isimlere çevrildi. 

Sütiş Eskişehir
Emre Aydın’dan boşalan Tepebaşı İlçe Başkanlığı için 27. Dönem Milletvekili Adayı Serhat Tunç ile önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz’ın ismi geçiyor.



Emre Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaklaşık 18 yıl boyunca Gençlik Kollarından başlayarak Belediye Meclis Üyeliği ve İlçe Başkanlığına kadar teşkilatın hemen her kademesinde görev alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmanın onurunu yaşadığını kaydetti.

Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevine atandığım 20 Mart 2023 tarihinden bu yana gerek 14-28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, gerekse 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tepebaşı’ndaki bir neferi olmaya gayret ettiğine vurgu yapan Aydın, şunları ifade etti:

“Bu süreçte şahsıma güvenerek Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevini tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza şükranlarımı sunuyorum.
Bu çalışmalarımızın şüphesiz ki en büyük destekçisi olan sandık kurulu üyelerimizden, Mahalle Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimizden, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarımıza kadar partimizin her kademesinde büyük gayret ve fedakarlıklarla çalışan, görev alan, zaman ayıran tüm teşkilat mensuplarımıza  ve Eskişehir Milletvekillerimize de şükranlarımı sunuyorum. Mevcut İl Başkanı ile sağlıklı bir çalışma ve istişare ortamımızın olmaması sebebi ile Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yaptığımız istişareler neticesinde Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevimden ayrılarak partimizin bir neferi olarak bu hak davaya Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde hizmet etmeye devam edeceğimi kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”

TUNÇ VE BURGAZ’IN ADI GEÇİYOR

Öte yandan, Aydın’dan boşalan Tepebaşı İlçe Başkanlığı için 27. Dönem 7. sıra Milletvekili Adayı Serhat Tunç ile önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz’ın ismi geçiyor.


(Hasan Burgaz)


(Serhat Tunç)
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi