Bozüyük Belediyesi oryantasyon haftası ile minik öğrencileri karşıladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bozüyük Belediyesi oryantasyon haftası ile minik öğrencileri karşıladı
A
a

Bozüyük Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’nde yeni eğitim yılına başlayan minik öğrenciler, oryantasyon haftasını tamamladı. Bir hafta süren bu süreçte, öğrenciler yeni çevrelerine alışırken, aileler de destekleyici bir etkinlikte buluştular.

Sütiş Eskişehir

Bozüyük Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’nde yeni eğitim yılına adım atan minik öğrenciler, oryantasyon haftasını başarıyla tamamladı. Bir hafta süren bu programın ardından Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun eşi Merih Bakkalcıoğlu, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Yeğiner, ve Belediye Meclis Üyeleri Seda Saitoğlu, Sevgi Erdem ve Zülfiye Öney, okulda düzenlenen etkinlikte öğrenci ve aileleriyle buluştu.

Ziyarette, Merih Bakkalcıoğlu ve ekibi, öğrencilere ve velilere Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun başarı dileklerini ve motivasyon mesajını iletti. Katılımcılar, Başkan Bakkalcıoğlu’nun mesajının yer aldığı özel mektupları velilere takdim ederken, etkinlikte çeşitli ikramlarda bulunuldu. Bu nazik jest, aileler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görüyor ve çocukların eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Oryantasyon haftası, miniklerin yeni ortamlarına alışmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi ve ailelerin destekleyici katılımıyla başarılı bir şekilde tamamlandı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi