Araç Sahiplerini İlgilendiren Yenilik! Raporlara Artık e-Devlet'ten Ulaşılabilecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Araç Sahiplerini İlgilendiren Yenilik! Raporlara Artık e-Devlet'ten Ulaşılabilecek!
A
a

e-Devlet platformu, vatandaşlara birçok kolaylık sağlamaya devam ediyor. Son olarak, araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu sigorta ekspertiz raporları da artık e-Devlet üzerinden erişilebilecek. Bu hizmet sayesinde araç sahipleri, ekspertiz raporlarını fiziksel olarak almaya gerek kalmadan online olarak görüntüleyebilecek ve gerektiğinde indirebilecekler. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Ahmet Nedim Erdem, e-Devlet üzerinden araçlar için düzenlenen sigorta ekspertiz raporlarına erişim sağlayabilme imkanının getirilmesi hakkında önemli bilgiler verdi. Bu uygulama sayesinde artık e-Devlet üzerinden Trafik ve Kasko sigortası kapsamında araçların sigorta eksperi raporlarına kolaylıkla ulaşılabilecek.

Erdem, daha önce e-Devlet üzerinden sigortalı ve hak sahiplerinin eksper atayabilmelerine olanak tanıyan çalışmaların başlatıldığını ve bu çalışmaların devamı niteliğinde yeni bir uygulamanın hayata geçirildiğini belirtti. Bu sayede eksper ofislerindeki yoğunluğun azaltılması ve raporlara hızlı erişim sağlanması hedefleniyor.

Yenilikçi bir adım olan e-Devlet üzerinden ekspertiz raporlarına ulaşım imkanı, sigorta süreçlerini daha şeffaf ve kolay hale getirecek gibi duruyor.  Bu sayede vatandaşlar, araçlarıyla ilgili detaylı bilgilere daha hızlı ve pratik bir şekilde erişebileceklerdir. Bu uygulama sigorta sektöründe dijitalleşmenin ve müşteri memnuniyetinin artırılmasına önemli bir katkı gibi görülüyor.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi