AK Parti Odunpazarı'nda Gökhan Yıldırım sesleri...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Odunpazarı'nda Gökhan Yıldırım sesleri...
A
a

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı için Gökhan Yıldırım isminin geçtiği konuşuluyor.

Sütiş Eskişehir
Sağlı Sollu Haber ve Eskişehir İlk Haber internet haber siteleri sahibi olarak medyaya adım atan Gökhan Yıldırım Kanal26’yı da satın alarak adından söz ettirmişti. 
AK Parti ilçe teşkilatlarında görev değişikliğinin konuşulduğu şu günlerde, Gökhan Yıldırım’ın isminin AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı için geçtiği kulislerde dillendiriliyor.

YILDIRIM TEŞKİLATIN SEVİLEN İSMİ

Gökhan Yıldırım bilindiği üzere 2014-2018 yılları arasında AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın yönetiminde yer almıştı. Yıldırım başkan yardımcısı olarak yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmiş, teşkilat tarafından sevilen bir isim olmuştu. 
Son dönemde AK Parti Eskişehir ilçe teşkilatlarında kan değişikliğinin gündemde olduğu ve Odunpazarı İlçe Başkanlığı için ise Gökhan Yıldırım isminin ön plana çıktığı gelen bilgiler arasında…

TEPEBAŞI İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Ayrıca bugün akşam saatlerinde AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurmuştu. İstifa haberi AK Parti içerisinde tartışmaları beraberinde getirirken,  Odunpazarı İlçe Başkanlığı için ise sessizlik hakim…
Kaynak : BÜLTEN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi