Acı haber: Yaşam savaşını kaybetti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Acı haber: Yaşam savaşını kaybetti
A
a

Sakarya kadın cinayeti ile çalkalandı: 35 yaşındaki Sehle Gündüz sevgilisi tarafından başından vuruldu. 3 gün hastanede yaşam savaşı veren talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Sütiş Eskişehir
Sakarya kadın cinayeti ile çalkalandı: 35 yaşındaki Sehle Gündüz sevgilisi tarafından başından vuruldu. 3 gün hastanede yaşam savaşı veren talihsiz kadın yaşamını yitirdi.
Olay, 5 Eylül Perşembe günü gece saatlerinde Orta Mahalle Kökçü Sokak üzerinde bulunan iş merkezindeki bir dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sehle Gündüz (35) ile sevgilisi olduğu öğrenilen S.S. (50) arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma esnasında Gündüz'ü başından silahla vuran S.S. olay yerinden kaçtı. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan kadın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Silahı ile birlikte yakalandı

Konuya ilişkin inceleme başlatan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin aracını Hendek ilçesinde boş bir şekilde buldu. Aracın bulunmasından kısa bir süre sonra da şüpheli S.S., Hendek ilçesinde saklandığı yerde olayda kullandığı silah ile birlikte yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üç çocuğu annesiz kaldı

Öte yandan, eşinden boşandığı ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen güzellik uzmanı Sehle Gündüz üç gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Kaynak : Haber Merkezi
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi