28-29 Ekim'de Noter Açık mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 28-29 Ekim'de Noter Açık mı?
A
a
Sütiş Eskişehir

 

 

Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yılı yaklaşırken, vatandaşlar 28 Ekim Pazartesi günü noter ve borsanın açık olup olmadığını merak ediyor. Bu önemli milli bayram öncesinde, işlemlerini tamamlamak isteyen insanlar için bu bilgi oldukça değerli.

 

28 Ekim Pazartesi günü, resmi tatil takviminde yarım gün olarak yer alıyor. Bu nedenle, noter ve borsa saat 13:00'a kadar açık olacak. Öğleden sonra ise tatil başlayacak ve kurumlar kapanacak.

 

Borsanın açık olması, yatırımcıların son dakika işlemlerini gerçekleştirebilmesi için önemli. Zira Cumhuriyet Bayramı tatili 1,5 gün sürecek ve bu süre içerisinde borsa kapalı olacak. Dolayısıyla, 28 Ekim Pazartesi sabahı borsanın açık olması, yatırımcıların son işlemlerini tamamlamaları açısından kritik önem taşıyor.

 

Aynı şekilde, noter işlemleri de 28 Ekim Pazartesi sabahına kadar tamamlanmalı. Resmi evrak ve belge işlemleri, mülk devir işlemleri gibi zorunlu noter işlemleri için de bu yarım gün fırsat olacak. Aksi takdirde, 1,5 günlük tatil süresince bu işlemleri gerçekleştirmek mümkün olmayacak.

 

Özetle, 28 Ekim Pazartesi günü noter ve borsa yarım gün açık olacak. Bu süre içerisinde vatandaşlar son işlemlerini tamamlayabilecek. Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusu ise öğleden sonra başlayacak ve tatil 1,5 gün sürecek.

Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi