Yüksek fatura ödemek istemiyorsanız bu uyarıya dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yüksek fatura ödemek istemiyorsanız bu uyarıya dikkat!
A
a

Kombilerin bakımsız kalmasının enerji tüketimini artırdığını vurgulayan Kombi Teknik Servis Elemanı Emre Çeken, “Yetkisiz kişilere kombi emanet etmeyin” uyarısında bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de kombi bakımına olan ilginin arttığını belirten Çeken, düzenli bakımın hem enerji tasarrufu sağladığını hem de güvenlik açısından kritik olduğunu ifade etti. Bakımın yalnızca temizlikten ibaret olmadığını, aynı zamanda kombinin iç mekanizmasının, yıpranmanın ve elektronik gaz devrelerinin kontrolünü içerdiğini kaydetti.

BAKIMIN ÖNEMİ

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Eskişehirlilerin kombi bakımlarına duyarlılığının arttığını dile getiren Çeken, kombi bakımının sıcaklık ve ekipman verimliliği üzerindeki etkilerine dikkat çekti. Çeken, “Kombinin kapağını açtığımızda, tüm mekanizmanın düzgün çalıştığından emin oluyoruz. Bu sayede kullanıcılar daha güvenli bir şekilde kombilerini kullanabiliyorlar” şeklinde konuştu.

CEBİNİZİ YAKAR!

Bakımsız kombilerin daha fazla enerji harcadığını belirten Çeken, bakımın maliyet ve güvenlik açısından ne denli önemli olduğunu vurguladı. "Bakımı yapılmayan bir kombi, yeterince ısıtma yapmadığı gibi faturalarınıza da olumsuz yansır. Biz, uygun fiyatlarla yaptığımız bakımlarla, hem enerji tüketimini azaltmayı hem de kış aylarında arızaların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Düzenli bakım, kombinizin verimliliğini artırarak ömrünü uzatır ve beklenmedik arızaların oluşmasını engeller" dedi.

Çeken, Eskişehir halkını yetkisi olmayan ve MYK belgesi bulunmayan kişileri dairelerine almamaları konusunda uyardı. “Bu konuda daha bilinçli olmalıyız. Yetkisiz kişiler, elektronik devreleri kurcalayarak ciddi tehlikelere yol açabilir” ifadelerini kullandı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi