Türkiye ve Dünya'dan binlerce kişi Eskişehir'de olacak: İşte festivalin tarihleri...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Türkiye ve Dünya'dan binlerce kişi Eskişehir'de olacak: İşte festivalin tarihleri...
A
a

Sporun merkezi Eskişehir oluyor! Eti Lifalif'in ana sponsorluğunda düzenlenecek olan 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali, sporseverleri bir araya getirecek. Binlerce yerli ve yabancı sporcunun katılımıyla gerçekleşecek organizasyonda, hem spor festivali hem de maraton heyecanı yaşanacak. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de 24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Eti Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali için geri sayım sürüyor. Binlerce yerli ve yabancı sporcuyu Eskişehir’de buluşturacak olan organizasyonda cumartesi günü spor festivali, pazar günü ise maraton heyecanı yaşanacak. 

Katılım geçen seneden fazla

Eti Lifalif’in ana sponsorluğunu üstlendiği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve İkiyirmiüçEvent Organizasyon iş birliğiyle düzenlenecek olan “Eti Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” için geri sayım başladı.
24-25 Ağustos tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenecek uluslararası organizasyonda spor festivali ve yarı maraton ile 2 gün boyunca 3 bine yakın yerli ve yabancı sporcu şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacaklar.

Festival ile başlayacak

24 Ağustos Cumartesi günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda 10.00’da Spor Festivali başlayacak. Festivalde gün boyu birbirinden özel spor etkinlikleri düzenlenecek. 10.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek Spor Festivali’nde uzman antrenörler eşliğinde egzersizler yapılacak. Spor etkinliklerine her yaştan sporcu ve sporsever katılabilecek. 17.00’de ise renkli görüntülere sahne olan Çocuk Koşusu gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da ise“Sahibinden” grubunun sahne alacağı konser ile ilk gün tamamlanacak.

Maraton koşusu pazar günü

25 Ağustos Pazar günü ise “Eti Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu” heyecanı yaşanacak. Yarışlar Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda saat 08.00’de 21K koşusunun startı ile başlayacak. 08.15’te ise 10K yarışının startı verilecek. Binlerce koşucu, Eskişehir kent merkezinde Tarihi Odunpazarı Bölgesi başta olmak üzere şehrin cadde ve sokaklarının geçerek özel bir deneyim yaşayacaklar. Eskişehir’in güzelliklerini ortaya çıkaracak yarışın ödül töreni ise 10.30’da gerçekleşecek.

Herkes davet edildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, spor şehri Eskişehir’in uluslararası alanda önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağını hatırlatarak spor festivali ve maratona tüm Eskişehirlileri beklediklerini ifade ettiler. Maraton, kentin güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmayı hedeflerken, spor ve eğlenceyi bir araya getirip yerli ve yabancı profesyonel ve amatör koşucuları maraton çatısı altında buluşturacak. 2 gün sürecek dev organizasyon katılımcılara Eskişehir’in doğal ve kültürel mirasını da keşfetmelerini amaçlıyor.
 
Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi