Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü'nden tekvandoda büyük başarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü'nden tekvandoda büyük başarı
A
a

Eskişehir’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Tekvando Poomsae Yarışması’nda, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü önemli bir başarıya imza atarak takım olarak il 3’üncüsü oldu.

Sütiş Eskişehir

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 30 Ağustos Zafer Bayramı Tekvando Poomsae Yarışmasında takım olarak il 3’üncüsü olan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını makamında kabul etti.

Eskişehir Tekvando İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 9 kulübün katıldığı yarışmada, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü hem takım halinde hem de bireysel kategorilerde önemli dereceler elde etti. Antrenörleri Süleyman Gümüş ile birlikte Başkan Ataç’ı ziyaret eden sporcular, başkanına teşekkürlerini ileterek, spora verdiği desteklerden dolayı minnettarlıklarını dile getirdi.

"Gençlerimizin Başarıları Bizim İçin Önemli"

Başkan Ataç, ziyarette yaptığı konuşmada gençlerin başarısının kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, "Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Bizim için önemli olan, gençlerimizi ve çocuklarımızı bu tür başarılara taşıyabilmektir. Gençlerimizin başarılı olamayacağı hiçbir alan yoktur. Spor, sanat ve bilimde her alanda başarılı olabilirler. Biz de onlara destek olmaya, kendilerini gösterebilecekleri fırsatlar sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Başarılar Tekvando Poomsae Yarışmasında Ödüllerle Taçlandı

Yarışmada Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti. İşte bireysel kategorilerde elde edilen başarılar:

  • Yıldız Erkekler: Yavuz Selim Karaoğlan 2'nci
  • Yıldız Bayanlar: Define Yaz 3'üncü
  • Minik Erkekler: Recep İlke Demirer 2'nci, Dorukcan Pulukçu 3'üncü
  • Genç Erkekler: Ender Filiz 2'nci
  • Genç Bayanlar: Aylin Taş 3'üncü
  • Büyük Bayanlar: Ömrüm Helin Yamaç 2'nci, Cerem Karsak 3'üncü

Başkan Ataç, bu başarıların Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün genç sporcularının azim ve çalışkanlıklarının bir sonucu olduğunu vurguladı.

Gençlere Yatırım Devam Edecek

Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi olarak gençlere ve çocuklara yönelik yatırımlarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti. Ataç, “Gençlerimizin potansiyelini açığa çıkarmak için çeşitli alanlarda onlara fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. Hem spor hem de kültürel faaliyetlerde daha da fazla destekle, daha başarılı bir gelecek inşa edeceğiz” dedi.

Ziyaret, sporcuların başarılarını kutlayan toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi