Tepebaşı Belediyesi yaz okulları kapanış programını kutladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Belediyesi yaz okulları kapanış programını kutladı
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, spor tesislerinde düzenlediği yaz dönemi kurslarının kapanışını ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı özel bir etkinlikle bir araya getirdi.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi, düzenlediği aktiviteler ile kent sakinlerinin ve çocukların gelişimine katkı sunmayı sürdürüyor. Tepebaşı Belediyesi bünyesinde bulunan spor tesislerinde yaz boyunca eğitim alan kursiyerler, hazırladıkları özel gösteri ile hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı hem de yaz okullarının kapanışını gerçekleştirdi. Behiç Erkin Spor Kompleksinde düzenlenen törene Tepebaşı Belediye başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve öğrencilerin aileleri katıldı. 

“32 bin 624 vatandaşımız yararlandı”

Gösteriler öncesinde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Bu anlamlı günde 30 Ağustos coşkusunu yaşamak ve yaz okullarımızın kapanış töreni için bir aradayız. Zafer Bayramımızın 102’nci yılını kutlarken, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, özlem ve minnet ile anıyorum. 1999’da göreve geldiğimizde Tepebaşı’nda spor yapılabilmesi için bir saha bile yoktu. Bugün ulaştığımız noktada ise belediyemizin tesislerinden 2023-2024 döneminde toplam 32 bin 624 vatandaşımız yararlandı. Farklı noktalarda çok sayıda kaliteli tesisi kentimize kazandırdık. Yüzmeden basketbola, modern danstan pilatese hatta su jimnastiğine kadar birçok branşı uzman eğitmenlerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bugün sadece Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesislerimizi senede 25 bin kişi kullanıyor. Yunus Emre Spor Tesislerimizi 10 bin kişiye yakın kullanan var. Jimnastik salonumuzdan çevre illerden gelen sporcular bile faydalanıyor. Bugün de burada olan, dönem boyunca Tepebaşı bünyesinde spor yapan her birinizi ayrı ayrı kutluyorum. Çocuklarını bizlere emanet eden anne ve babalara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çocuklara ve gençliğe büyük önem veren Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için tüm gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi