Eskişehirli çiftçileri sevindirecek bir açıklama geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli çiftçileri sevindirecek bir açıklama geldi
A
a

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde çiftçiler için sevindirici bir haber geldi. Seyitgazi Ziraat Odası, ilk kez yağlık ayçiçeği alımına başlayacağını duyurdu. Ziraat Odası Başkanı Erhan Erden, bu yeni hizmetin bölgedeki üreticilere büyük destek sağlayacağını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı Erhan Erden açıkladı. Seyitgazi Ziraat Odası artık yağlık ayçiçek alımı da yapacak. Üstelik alımların ücreti nakit olarak ödenecek.

Erhan Erden, Seyitgazi Ziraat Odası'nda bir ilki gerçekleştirerek yağlık ayçiçek alımına başladıklarını duyurdu.

Bu yeni hizmetin, bölgedeki üreticilere önemli bir destek sağlayacağını belirten Erhan Erden alımların günlük Eskişehir Ticaret Borsası fiyatları üzerinden ve yağ oranına göre belirlendiğini vurguladı.

Erhan Erden alımların nakit olarak yapılacağını ve ilk gelen üreticilere birer torba ayçekirdeği tohumunun hediye edildiğini ifade etti. Üreticilere seslenerek alım noktasına uğramadan karar vermemelerini tavsiye eden Erden, "Bir çay eşliğinde son kararı birlikte verelim. Herkese bol bereketli bir hasat sezonu diliyoruz" diyerek üreticilere bereketli bir sezon temennisinde bulundu.
 
 
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ - SÜMEYRA BALCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi