Eskişehir Sağlık Sen'den hayırlı olsun ziyareti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Sağlık Sen'den hayırlı olsun ziyareti
A
a

Eskişehir Sağlık Sen, Şehir Hastanesi Başhekimliğine vekaleten atanan Dr. Öğr. Üyesi Fatih Alper Ayyıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Temsilciler ve kadın kolları ile gerçekleştirilen bu anlamlı buluşmada, yeni başhekime görevinde başarılar dilenirken, sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi için işbirliği mesajları verildi

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Sağlık Sen, Şehir Hastanesi Başhekimliğine vekaleten atanan değerli üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Fatih Alper Ayyıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Temsilciler ve kadın kollarıyla gerçekleştirilen ziyarette, başhekim Ayyıldız’a yeni görevinde başarılar dilendi.

Birlikte Güzel Çalışmalara İmza Atacağız

Ziyaret sırasında, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi adına atılacak adımlar ve işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Dr. Ayyıldız’ın liderliğinde, sağlık camiasının daha ileriye taşınması için kararlılıkla hareket etme vurgusu yapıldı.

Başhekim Ayyıldız’a Başarılar Diliyoruz

Eskişehir Sağlık Sen olarak, Dr. Ayyıldız’a yeni görevinde başarılar dileyerek, birlikte gerçekleştirecekleri projelerin temelini attılar.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi