Eskişehir'in sevilen ücretsiz kursu başlıyor: İşte detaylar...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in sevilen ücretsiz kursu başlıyor: İşte detaylar...
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, Mutfak Atölyesi’nde düzenlenen aşçılık, şeker hamuru figürlendirme ve pasta yapımı kursları için kayıtların başladığını duyurdu. 2016 yılından bu yana hizmet veren atölye, katılımcılara mutfak becerilerini geliştirme fırsatı sunuyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, Mutfak Atölyesi’nde aşçılık, şeker hamuru figürlendirme ve pasta yapımı kursları için kayıtların başladığını duyurdu. 2016 yılından bu yana vatandaşların ilgiyle katıldığı bu atölye, katılımcılara mutfak becerilerini geliştirme ve yeni teknikler öğrenme fırsatı sunuyor.

Kayıtlar, 09 Ekim Çarşamba itibarıyla alınmaya başlandı. Kurslar, uzman eğitmenler tarafından verilecek teorik eğitimlerin ardından uygulamalı eğitimlerle devam edecek.

Kontenjanların sınırlı olduğu kurslarla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, 0 (222) 230 09 34 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilir.

Kayıt yaptırmak isteyenler ise Hacı Seyit Mahallesi Demiryolu Sokak No: 3 adresindeki Mutfak Atölyesi’ne giderek kayıt formunu doldurabilir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi