Eskişehir'in köklü şirketi kabına sığmadı, 55 milyona yaklaştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in köklü şirketi kabına sığmadı, 55 milyona yaklaştı!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kentaş Otopark Şirketi, son yıllarda gerçekleştirdiği yapısal değişiklikler ve yenilikçi uygulamalar sayesinde önemli bir büyüme kaydetti

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kentaş Otopark Şirketi, son yıllarda gerçekleştirdiği yapısal değişikliklerle büyük bir başarıya imza atarak önemli bir büyüme kaydetti. 2019 yılında 9 milyon 288 bin lira olan net satış rakamı, 2020 yılında başlayan köklü değişimlerle birlikte 2023'te 54 milyon 971 bin liraya yükseldi.

Pandemi sürecine rağmen her yıl üst üste faaliyet karı açıklayan Kentaş, 2023 yılı itibariyle Eskişehir il geneli kurumlar vergisi mükellefleri sıralamasında 190. sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Bu başarı, şirketin güçlü mali yapısını ve disiplinli işleyişini ortaya koyuyor.

Kentaş Ltd. Şti. Müdürü Mali Müşavir İbrahim Çolak, şirketin gelişimi ve büyüme süreci hakkında yaptığı açıklamada, personel sayısını iki katına çıkararak, kadın çalışan oranını artırdıklarını ve yenilikçi teknolojilere geçiş yaptıklarını vurguladı. Çolak, 2025 yılında kredi kartı ve EFT tahsilat oranlarını yüzde 80’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, şirketin devlete ödediği KDV tutarının yıl sonunda 15 milyon lirayı aşması bekleniyor.

Kentaş, sadece ekonomik büyüme sağlamakla kalmayıp, Eskişehir halkına güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Aynı zamanda şehre katkı sağlamak amacıyla çeşitli STK'lara ve Eskişehirspor’a da destek veriyor. Kamu denetimlerinden başarıyla geçen şirket, güçlü mali yapısı ve kurumsal kimliğiyle örnek bir kamu şirketi olarak hızla büyümeye devam ediyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi