Eskişehir'in en renkli şenliği mahalle mahalle geziyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in en renkli şenliği mahalle mahalle geziyor
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Sakin Okul Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Çocuk Mahalle Şenliği”, Şirintepe Mahallesi’nde renkli ve eğlenceli bir atmosferde gerçekleştirildi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Sakin Okul Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Çocuk Mahalle Şenliği” Şirintepe Mahallesi’nde büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi. Şenlikte çocuklar, çeşitli atölyeler ve eğlenceli aktivitelerle dolu bir gün geçirdi.

Şirintepe Mahallesi’ndeki etkinlikte çocuklar, sokak oyunlarıyla keyifli anlar yaşadılar. Rengarenk taçlar ve uçurtmalar yaparak, uçurtmalarını gökyüzüne bıraktılar. Doğada yön bulma oyunlarıyla da vakit geçiren çocuklar, açılan stantlarda el becerilerini geliştirdiler.

Ailelerinin de katılımıyla etkinlik alanını dolduran çocuklar, çeşitli atölye çalışmalarıyla şenliğin tadını çıkardılar. “Çocuk Mahalle Şenliği”, 19 Eylül Perşembe günü Vecihi Hürkuş Parkı’nda devam edecek ve çocuklar, bu etkinlikte de eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşayacak.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi