Eskişehir’e yeni hastane müjdesi: Tarihi verdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’e yeni hastane müjdesi: Tarihi verdi!
A
a

Eskişehir’de sağlık altyapısına yönelik önemli bir adım atılıyor. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, 2025 yılında 750 yatak kapasiteli yeni bir hastane yapılacağını duyurdu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’e yeni bir hastane yapılacak. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak 2025 yılında 750 yataklık bir hastane için ihale yapmayı planladıklarını açıkladı.

Eskişehir’e 750 yataklık yeni hastane geliyor!

Eskişehir'de eski devlet hastanesinin yıkıldığı alana yeni bir hastane yapılacağı iddiaları gündemdeyken, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, Odunpazarı Belediyesi’nin az ilerisinde bulunan bu araziye 750 yatak kapasiteli yeni bir hastane yapılacağını duyurdu.

Gürhan Albayrak, yeni hastanenin 2025 yılı yatırım programına dahil edilmesinin planlandığını belirterek, "Oraya 750 yataklık bir hastane yapılacak. 2025 yılında ihalesini yaptırmayı planlıyoruz. İhale yapıldıktan 2 buçuk yıl sonra da açılışa hazır hale gelir diyorlar," ifadelerini kullandı. Ayrıca, hastane projesi için kat artırımı talep ettiklerini ancak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in bu talebi kabul etmediğini ve bu nedenle sürecin beklemek zorunda kaldığını belirtti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı kentteki üç hastanenin de faaliyetlerine devam ettiğini ancak Eskişehir'in yeni bir hastaneye ihtiyacı olduğunu vurguladı. AK Parti'nin geleceğe yatırım yapan bir parti olduğunu ifade eden Albayrak son olarak süreç sonunda yeni bir hastanenin Eskişehir'e kazandırılacağı için mutlu olduğunu ifade etti.
 
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ - SÜMEYRA BALCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi