Eskişehir'den tüm Türkiye'ye çağrı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'den tüm Türkiye'ye çağrı!
A
a

Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin için Eskişehir'de anlamlı bir eylem gerçekleştirildi. Eskişehir Servis Araçları İşletmeleri Odası tarafından düzenlenen kontak kapatma eyleminde, Narin’in anısına saygı duruşunda bulunuldu ve çocuk güvenliği konusundaki duyarlılık vurgulandı

Sütiş Eskişehir
Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin için düzenlenen kontak kapatma eyleminde konuşan Eskişehir Servis Araçları İşletmeleri Odası Başkanı Günay, “Narin, melek kızımız seni koruyamadık. Ama burada tüm servisçi esnafı adına söz veriyoruz. Çocuklarımızı korumak için etraftaki olası kötü bakan gözleri görebilmek için daha dikkatli bakacağız” dedi. 

Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Odası, Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin için Muttalip'te kontak kapattı. Servisçiler kontak kapatmanın ardından bir basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasında konuşan Eskişehir Servisçiler Odası Başkanı Ahmetcan Günay, servisçilere çocukların güvenliği için daha fazla duyarlılık çağrısında bulundu.

Başkan Günay, “ Hep beraber hummalı bir hazırlık sürecini tamamladık. Şimdi bizlere çocuklarımızın servisçi amcaları, şoför abileri, rehber ablaları/abileri hatta bazen sırdaşları olarak en kaliteli, en güvenli, en sağlıklı servis hizmetini yürütme görevi düşüyor. Bu görevi layıkıyla yerine getirme gayretinde olacağımızı bildirmek isteriz” dedi. 

"Bu vahşi canavarlara bir çocuğumuzu daha vermeyeceğiz"

“Okul zilinin çalması ile içimize yepyeni  umutlar düşüyor” diyen Günay, “Ancak hepimizin kahrolarak öğrendiği bir başka konu var, o da melek olup aramızdan ayrılan minik Narin! Bugün, Narin için okul zili çalmadı. Bir daha asla çalamayacak.Toplumumuzun vicdanı daha kaç kez yaralanacak? Daha kaç bebeğimizi kaybedeceğiz? Yüreğimize düşen ateş zaten hiç sönmeyecek. Ancak bu suça ortaklık edenlerin,duyanların, susanların en ağır cezaları almaları bir nebze merhem olacaktır. Temennimiz bu yöndedir.Şimdi ailelere, devlete gerekli önlemleri almak düşüyor. Yine yeniden görev toplumda. Narin, Melek kızımız seni koruyamadık. Ama burada tüm Servisçi Esnafı adına söz veriyoruz. Çocuklarımızı korumak için etraftaki olası kötü bakan gözleri görebilmek için daha dikkatli bakacağız. Bu vahşi canavarlara bir çocuğumuzu daha vermeyeceğiz. Biz üstümüze düşen göreve, sorumluluğa varız, her daim buradayız. Şimdi kontaklarımızı kaybettiğimiz tüm meleklerimiz için kapatıyoruz. Narin için son zili biz kornalarımız ile çalıyoruz. Affet bizi Narin” diye konuştu.

 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi