Eskişehir'deki belediyede maaşlara yüzde 30 zam!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki belediyede maaşlara yüzde 30 zam!
A
a

Eskişehir'de Sivrihisar Belediyesi çalışanlarına müjdeli haber geldi. Belediye, çalışanlarına %30 oranında zam yapma kararı aldı.

Sütiş Eskişehir
Sivrihisar Belediyesi kadrolu çalışanları ve Sivrihisar Belediyesi Danışmanlık Enerji Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ticaret A.Ş. personelleri için sevindirici bir gelişme yaşandı.

Bugün belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Sadak, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Genç, Şirket Müdürü Hüseyin Eroğlu, Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak, Şube Başkan Yardımcısı Cengizhan Kaya ve sendika temsilcileri hazır bulundu.

Toplantı sonucunda, çalışanlara %30 oranında maaş zammı yapılması kararlaştırıldı. Ek protokolle alınan bu karar, çalışanların emeğinin karşılığı olarak büyük bir memnuniyetle karşılandı. Başkan Dökmeci, zamdan yararlanacak tüm personelimize hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Dökmeci "Bu zam kararıyla, çalışanlarımızın refah seviyesini artırmayı ve belediyemizin güçlü kadrosunu daha da motive etmeyi amaçlıyoruz" dedi
Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi