Eskişehir'de matematik eğlenceli hale geliyor: İşte ücretsiz dersler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de matematik eğlenceli hale geliyor: İşte ücretsiz dersler
A
a

Eskişehir'de Matematik Evi, 8 yaş ve üzeri öğrenciler için ücretsiz güz dönemi kurslarını başlatıyor. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Matematik Evi, 8 yaş ve üzeri öğrenciler için ücretsiz güz dönemi kurslarına başlıyor. Eğlenceli matematik öğrenme yöntemleriyle katılımcılara matematiğin gerçek dünyasını tanıtmayı hedefleyen merkez, 24 Eylül Salı günü başlayacak online kayıtlarla öğrencilere kapılarını açacak.

Merkezde, ilkokul 2. sınıftan itibaren herkesin yararlanabileceği çeşitli programlar sunulacak. Eğlenceli matematik, resim çizerek matematik (donguri), materyallerle matematik, ispatlarla matematik ve origami ile matematik gibi farklı yöntemlerle dersler işlenecek. Kayıt olmak isteyenler, duyuru görselindeki QR kodu kullanarak veya bu linkten kayıt formuna ulaşabilecek. Eğitimler 30 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Bahçelievler Mahallesi Medeniyet Sokak Bahadırkent Sitesi No: 10/1 adresindeki Matematik Evi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, 0 (222) 290 12 90 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi