Eskişehir'de geceyi birbirine kattı: Bıçakla tehdit ve gasp!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de geceyi birbirine kattı: Bıçakla tehdit ve gasp!
A
a

Eskişehir'de dün gece adeta nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Taksi şoförünü bıçakla tehdit ederek taksiyi gasp eden ve ardından başka bir araca da aynı şekilde saldıran şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de, taksi şoförünü bıçakla tehdit ederek taksiyi gasp eden ve ardından başka bir araca da aynı şekilde saldıran şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay, Gece saatlerinde Tunalı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi üzerinde gerçekleşti. 24 yaşındaki Kaan Ali E. , 26 T 0023 plakalı ticari taksinin şoförüne bıçak göstererek taksiye bindi ve gözden kayboldu. Taksici şoförünün ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şüpheli, Sümer Mahallesi Muhsin Ertuğrul Sokak üzerinde gasp ettiği taksiyle 26 SA 626 plakalı bir aracın önünü kesti. Ticari taksiden inip 26 SA 626'ya yaklaşan Kaan Ali E. , sürücü kapısını açtı. Araçtaki aileye mit elemanı olduğunu ve uyuşturucu aramak için arama yapacağını söyleyen şüpheli, silahının olduğunu iddia edip tehdit ederek aileyi araçtan indirdi. Ardından da 26 SA 626'ya binerek olay yerinden kaçtı. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm ekipler, 26 SA 626 plakalı aracı durdurmak için harekete geçti. Yaklaşık 1.5 saat süren kovalamaca sonrasında şüpheli Kaan Ali E. , Akcami Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınırken polislere direndiği ve tehditler savurduğu görülen şüpheli, uyuşturucu madde etkisinde olduğu belirlendi.Kaan Ali E., hastanedeki sağlık kontrolünün ardından Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Kaan Ali E., ticari taksi ve lüks araca gasp ettiği sırada her iki araçta da maddi hasara neden olurken,  gasp edilen araçlar polis ekipleri tarafından sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak : SONHABER GAZETESİ MUHABİRİ - EMRAH KÖSE
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi