Süllü’ye neden cevap verilmiyor?

Milletvekili Jale Nur Süllü, TÜRASAŞ Bölge Müdürlüğü ile ilgili milyonlarca liralık hırsızlık iddialarını Meclis gündemine taşımasına karşın, hala cevap alamadığını ifade etti.  

6 Mayıs 2024 09:36
A
a
Sütiş Eskişehir
Milletvekili Jale Nur Süllü, TÜRASAŞ Bölge Müdürlüğü ile ilgili milyonlarca liralık hırsızlık iddialarını Meclis gündemine taşımasına karşın, hala cevap alamadığını ifade etti.  
Şimdi olayı özetleyelim; TÜRASAŞ için çalışan taşeron bir firmanın, kurumdan milyonlarca liralık bakır çaldığı öne sürülüyor.
Bu tip iddialar olabilir. İddiaların aslının olmadığını umuyoruz. Ancak böylesine ağır bir itham karşılığında yetkililerin susmasına anlam veremiyoruz. Düşünebiliyor musunuz? Devletin bir kurumunun yandaş bir şirket tarafından alenen soyulduğu iddia ediliyor. Üstelik bunu da bir milletvekili TBMM çatısı altına getiriyor ve sorunun muhatabı olan Ulaştırma Bakanı’na işin aslını soruyor.
Şimdi bu soruya verilecek iki cevap var.
“İddialar asılsızdır. Sayın Jale Nur Süllü’nün ileri sürdüğü iddialar, gerçeklerle örtüşmüyordur” diye yanıt vermek.
“İddialar maalesef doğrudur ve Ulaştırma Bakanlığımız gereğini yerine getirmiş, suçluları adalete teslim etmiştir” demek.
Biz Eskişehirliler bu iki cevabın dışında bir açıklamayı kabul etmiyoruz. Hele ki susmayı asla kabul etmiyoruz.
Allah aşkına neden susuyorsunuz?..

Haydi Anadolu

Profesyonel liglerdeki tek temsilcimiz Anadolu Üniversitesi 3’üncü lige ilk çıktığı sezonda Play-Off’lara kalarak büyük başarı elde etti. Son olarak İzmir’in köklü takımlarından Karşıyaka’yı kendi evinde eleyen Mavi – Beyazlılar, bugün Aydın / Didim takımı olan Efeler09’la karşılaşacak. Eskişehirspor deplasmanlı oynanacak olan bu turu da geçerse, 2’inci Lig umutlarımız iyice artacak. Haydi Anadolu Üniversitesi; sevindir bizi…
Elediğimiz rakibimiz Karşıyaka’ya üzülüyorum. Kesinlikle 3’üncü ligi hak etmiyorlar. Bursaspor da öyle, Eskişehirspor da öyle. Peki bu büyük takımlar nasıl battılar?
Cevabı basit; Türkiye nasıl battıysa, bu takımlar da öyle battı. Sorumsuz yöneticilere takımı emanet ettiler. Pek çok kişi bal tuttu ve parmaklarını da yalamayı ihmal etmediler.
Anadolu Üniversitesi ise mütevazı bütçesi ile taraftarı da olmadan bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ben Eskişehirsporlu futbol severlerin Efeler 09 maçında Anadolu Üniversitesi’ni yalnız bırakmayacağını umut ediyorum. Bana kalırsa böyle müessese kulüplerini örnek almak lazım.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi