Eskişehir'de asker eğlencesi kabusa dönüştü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de asker eğlencesi kabusa dönüştü!
A
a

Eskişehir'de bir asker eğlencesinde yaşanan silahlı olayda, polis ekipleri müdahale ederken mukavemetle karşılaştı. Çıkan arbede sonucu bir polis memuru yaralandı ve iki şüpheli gözaltına alındı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Odunpazarı'nda düzenlenen bir asker eğlencesinde havaya ateş edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, silaha el koymak istediklerinde mukavemet eden 2 kişiyi gözaltına aldı. Diğer şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

Olay, Odunpazarı ilçesi, 71 Evler Mahallesi, Yeşilhat Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, düzenlenen bir asker eğlencesinde, havaya ateş edilmesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, havaya ateş eden şüphelilerden silahlarını teslim etmelerini istedi. Ancak şüpheliler polise mukavemet göstererek tartışmaya başladı. Çıkan arbede sırasında bir polis memuru darp edildi. Bunun üzerine olay yerine takviye ekipler çağrıldı. Kısa sürede müdahale eden ekipler, 2 kişiyi gözaltına aldı. Diğer şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Kaynak : Sonhaber Gazetesi - Emrah Köse
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi