Eskişehir'de alkollü sürücü sokağı birbirine kattı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de alkollü sürücü sokağı birbirine kattı!
A
a

Eskişehir'de alkollü bir sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 3 araç büyük hasar gördü. Sürücü, park halindeki araçlara çarptıktan sonra kendi aracıyla yan yatarak durabildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen bir otomobil, önce park hâlindeki iki araca çarptı, daha sonra da yan yatarak durabildi. Kazada, herhangi bir yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kaza, Odunpazarı İlçesi Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şükrü U. idaresindeki 26 ADC 105 plakalı otomobil, alkollü olan sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaymetmesi sonucu kontrolden çıkarak önce yolun sağında park halindeki 2 araca çarptı, ardından da yan yatarak durabildi. Kazada herhangi bir yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaşların İhbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, 2 araca çarpıp yan yatarak durabilen otomobilin sürücüsü Şükür U.'ya alkol testi yaptı. Yapılan alkol testinde sürücünün 1.36 promil alkollü olduğu belirlendi. Alkollü araç kullanmaktan sürücüye 6 bin 439 TL para cezası kesildi. Polis, olay ile ilgili inceleme başlattı.
Kaynak : Sonhaber Gazetesi - Emrah Köse
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi