Eskişehir'de AK Parti bu temizliğe kefil oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de AK Parti bu temizliğe kefil oldu!
A
a

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, şehirdeki okullarda temizlik ve hijyen sorunları olmadığını belirtti. Geçtiğimiz günlerde okulların temizlik hizmetlerine yönelik yapılan eleştirilere yanıt veren Albayrak, CHP'li belediyelerin bu konuda siyasi malzeme yaratmaması gerektiğini vurguladı

Sütiş Eskişehir

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, son günlerde gündeme gelen okul temizlik hizmetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Albayrak, Eskişehir’deki okullarda temizlik ve hijyen açısından bir sorun yaşanmadığını vurguladı.

Yerel basında çıkan eleştirileri eleştiren Albayrak, CHP’li belediyelerin konuyu siyasi malzeme olarak kullanma çabalarına dikkat çekti. "Okullar ve çocuklarımız, siyaset malzemesi yapılacak konular değil" diyen Albayrak, CHP’li belediyelerin öncelikle asli görevlerini yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Albayrak, Eskişehir’de toplam 407 okulun bulunduğunu ve bu okullarda temizlik ile malzeme ihtiyacının Millî Eğitim Bakanlığı tarafından karşılandığını belirtti. Ayrıca, şehirde yaklaşık 1500 temizlik personelinin görev yaptığını ve okul aile birlikleri aracılığıyla ek hizmetli personel de istihdam edildiğini söyledi. "İşgücü Uyum Programı" kapsamında okullara yönelik kontenjanların artırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi. Hemşehrilerini bu tür algı operasyonlarına karşı dikkatli olmaya çağıran Albayrak, temizlik konusunda endişe edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi