Eray Özyağcı Kimdir? Eray Özyağcı Nereli ve Kaç Yaşında?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eray Özyağcı Kimdir? Eray Özyağcı Nereli ve Kaç Yaşında?
A
a

Eray Özyağcı, Sinan Ateş adlı bir kişinin öldürülmesi olayıyla gündeme gelen, geçmişi ve yaşamı merak uyandıran bir isimdir. Ancak bu olayla sınırlı kalmayan yaşamı ve geçmişiyle de dikkat çekiyor. İşte, Eray Özyağcı'nın hayatı ve bilinmeyenleri...

Sütiş Eskişehir

Eray Özyağcı, Sinan Ateş cinayetinde tetiği çektiği iddia edilen kişidir. Olaydan sonra kaybolmuş ve yakalanmıştır. Özyağcı’nın, yurt dışına çıkmaya çalışırken Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Jandarma ekiplerince yakalandığı belirtildi Suçtan kurtulmak için Özyağcı ile yakın ilişki kuran Doğukan Çep'in ifadesine göre, Özyağcı daha önce de suçlar işlemiş ve çocukken cezaevinde bulunmuştur. Çep ayrıca, ikilinin birlikte suç işlediklerini de belirtmiştir.  Özyağcı'nın İstanbul Tuzla'da doğduğu bilinmektedir. Ancak  geçmişi ve yaşam tarzı hakkında birçok bilinmeyen ve soru işareti bulunmaktadır. Sinan Ateş cinayetinden sonra kaybolması ve yakalanması onun hakkındaki merak ve ilgiyi daha da artırmıştır.

Özyağcı'nın kim olduğunu en iyi anlatan ise yine Doğukan Çep olmuştur. Çep ifadesinde tetikçi hakkında önemli bilgiler vermişti. 

Çep'in ağzından Özyağcı’nın portresi şöyle:

“Eray Özyağcı’yı İstanbul Tuzla’daki bir kafede kalabalık bir grubun içinde tanıdım. Yanında Ö.V.A. isimli kişi de vardı. Eray’ı ilk tanıdığım dönemlerde araması olduğunu bilmiyordum. Samimiyetimiz artıkça onun da araması olduğunu öğrendim. Konuşmalarımızda yaralama ve öldürmeye teşebbüs suçlarından arandığını, çocukken sübyan cezaevinde 5 yıl yattığını söylerdi. Sanayide bir dükkanlarının olduğunu oradan gelen parayla geçindiğini anlatmıştı. Son bir yıldır sık görüşmüyoruz. Suç ortağı Ö.V.A. da aranıyordu. Tuzla’da arkadaşları adına kiraladıkları evlerde kaldıklarını bilirim. Onlarla birlikte hiçbir suça karışmadım.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi