Şehitlerden utanmıyor musunuz?

AK Saray iktidarı – muhtemeldir ki bir kere daha seçilemeyeceğini gördüğü için – son çare olarak DEM Partisi’ne sarıldı.

24 Ekim 2024 09:42
A
a
Sütiş Eskişehir
AK Saray iktidarı – muhtemeldir ki bir kere daha seçilemeyeceğini gördüğü için – son çare olarak DEM Partisi’ne sarıldı. Daha dün “Çayı bile DEM’li içmeyiz” diyen AK Saray uşaklarının bebek katili teröristi dışarı çıkartmak için çaba sarf ettiklerini görüyoruz.

Öyle garip bir memlekette yaşıyoruz ki “Apo’ya özgürlük” diyenler hapse atılıyor, ama “Apo’ya özgürlük” diyen bir sahte milliyetçi partinin lideri ortalıkta dolaşıyor. Siz şehitlerimizden de mi utanmıyorsunuz?

Türkiye kelimenin tam anlamıyla kuşatılmış durumda.

Bir tarafta memleketi AK Saray iktidarının pek sevdiği sığınmacılar işgal etmiş durumda. Bu sığınmacıların memlekete getireceği kötülüklerin küçük bir kısmını yaşadık. Eğer ki bugün ülkede işsizlik, enflasyon, abartılı kira paraları veya Suriye Mafyası gibi olaylar varsa, bu durum AK Parti – MHP – Hüdapar iktidarının pek sevdiği sığınmacıların yarattığı küçük sorunlardır.

Yarın emperyalistler Türkiye içinde iç savaş yaratacaklarsa, bu Suriyeli, Iraklı ve Afgan sığınmacıların içindeki terörist uzantıları ortaya salmayacaklar mı? İşte o zaman büyük sorunları göreceğiz. Bu sığınmacılar kendi vatanlarını satmış; Türkiye’yi satmazlar mı?

Bunun dışında çok ciddi bir ekonomik kriz içindeyiz.

Serbest piyasa ekonomilerinde her 10 yılda bir ekonomik kriz yaşanır. Fakat bizim yaşadığımız yapısal bir kriz. Türkiye ekonomisi çökmüş Latin Amerika ve Afrika ülkeleri neler yaşadıysa o yolda ilerliyor.

Bütün bunların dışında ülkede adalet kurumu yerlere serilmiş, milletin devlete olan itimadı kalmamış durumda. Örnek mi istiyorsunuz; bir köftecide domuz eti satıldığına ilişkin iddialar ortaya atıldı. Şu anda aynı köftecinin müşterileri dolup taşıyor. Çünkü vatandaş söz konusu köftecinin hakkında hükümet yanlısı bir takım çetelerin kumpas kurduğunu düşünüyor.

Eğer ki bu ülkede vatandaş devletine değil de köfteciye güveniyorsa. Orada devlet kurumu çökmüş demektir.

Bütün bunların üzerine terörist başının salınması ve TBMM’de konuşma yapılmaya davet edilmesi kabul edilemez.

Eğer ki iktidarı seçimlerle kaybedeceğinizi düşünüyorsanız, gidip adam gibi seçimleri kaybedin. Neden iktidarınızla birlikte vatanı da yok etmeye çalışıyorsunuz?

Belli ki AK Saray iktidarı çaresizlik içinde. Daha dün muhalefete “Teröristlerle işbirliği içindesiniz” diye yalan söyleyenlerin, bugün teröristlerden medet umması çaresizliğin işaretidir…
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi