BİM aktüel indirimleri 5 Temmuz 2024: BİM markete bu hafta ATV, çadır, Fakir çaycı, tost makinesi, taşınabilir soğutucu, Tefal tava geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİM aktüel indirimleri 5 Temmuz 2024:  BİM markete bu hafta ATV, çadır, Fakir çaycı, tost makinesi, taşınabilir soğutucu, Tefal tava geliyor!
A
a

BİM, 5 Temmuz'da müşterilerine yepyeni indirimli ürünler sunuyor! Hem cüzdana hem de sıcak yaz günlerine uygun bu fırsatları kaçırmamak gerekiyor. BİM markete bu hafta ATV, çadır, Fakir çaycı, tost makinesi, taşınabilir soğutucu, Tefal tava geliyor!

Sütiş Eskişehir
Bim kataloğunun öne çıkan ürünler arasında 4'lü çeyiz seti, televizyon, süpürge, taşınabilir serinletici, bahçe çadırı, kamp sandalyesi ve gölgelikli salıncak gibi çeşitli ev ve açık hava ürünleri yer alıyor. Bu ürünlerde sunulan cazip indirimler, alışveriş tutkunlarının ilgisini çekecek gibi gözüküyor.

Yaz aylarına uygun bu ürünler, hem evinizi hem de bahçenizi yenileyip serinletmenize yardımcı olacak. Ayrıca kamp ve piknik gibi açık hava etkinlikleri için de ideal seçenekler sunuyor. BİM aktüel indirimleri, her zaman olduğu gibi 5 Temmuz'da da müşterilerine güvenilir markalar ve uygun fiyatlar sunuyor. Bu fırsatları kaçırmadan, evinize ve açık hava yaşamınıza yeni dokunuşlar katabilirsiniz!





Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi