Ayşe Ünlüce'ye acil proje çağrısı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ayşe Ünlüce'ye acil proje çağrısı!
A
a

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, basın mensuplarıyla Odunpazarı Tarihi Bölge'de bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Yer, bölgenin Eskişehir turizminin kalbi olduğunu vurgulayarak, tarihi bölgenin iyileştirilmesi ve düzenlenmesi projesinin geciktirilmeden başlatılıp tamamlanmasını talep etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de İYİ Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı, basın mensuplarıyla Odunpazarı Tarihi Bölge’de bir araya geldi. Bölgenin Eskişehir turizminin temel noktası olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Gürol Yer, “Tarihi bölgeyle ilgili iyileştirme ve düzenleme projesinin turizm hareketlenme takvimi dışında olan yaz döneminde hızla başlanıp, tamamlanmasını talep ediyoruz” dedi.

Tarihi bölgenin Eskişehir turizminin ana noktası olduğunu söyleyen Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, “Eskişehir UKOME’de alınan karar ile bölgenin belirli saatlerde araç trafiğine kapatılması her iki tarafıyla tartışılmaya devam edilmektedir.Bu aşamada önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in açıkladığı Tarihi bölgeyle ilgili iyileştirme ve düzenleme projesinin turizm hareketlenme takvimi dışında olan yaz döneminde hızla başlanıp, tamamlanmasını yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ayşe Ünlüce’den insanlarımız adına talep ediyoruz” dedi. Projenin yaz döneminde yapılmasının esnaf tarafından beklendiğini vurgulayan Yer, “Bölgenin üst ve arka kısımlarının da uygulanacak proje kapsamına alınıp iyileştirme, düzenleme, yapım desteklemesiyle proje ve cazibe alanının genişletilmesi bölgenin hacim ile kapasitesini artıracaktır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Tarihi Bölge’deki 8 mahallenin okul sorununun da devam ettiğinin altını çizen Yer, “Turan İlkokulu ve Yenilenmesi süren Malhatun İlkokulu bölgedeki çocuklarımızın eğitimine açılıp beklenen rahatlamanın sağlanması talebiyle, Buradan birkez daha konuyla ilgili Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüze çağrımızı yineliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ MUHABİRİ - M. ANIL AKSOY
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi