Anadolu'nun efsaneleri canlı performansla gençlerle buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu'nun efsaneleri canlı performansla gençlerle buluştu
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, gençleri Anadolu'nun zengin kültürel mirasıyla buluşturan "Anatolian Legends: Od Han'ın Dönüşü" etkinliğine ev sahipliği yaptı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, Anadolu topraklarının en meşhur hikayelerini dönemin kostümleriyle canlandırdığı “AnatolianLegendsOd Han'ın Dönüşü” etkinliğiyle gençleri bir araya getirdi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, gençlere yönelik birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Eskişehir Teknik Üniversitesi Espor Kulübü, Sahnekar Sanat Platformu ve Toyatelier ortaklığında kurulan AnatolianLegends(Anadolu Efsaneleri) topluluğu, muhteşem bir etkinlik gerçekleştirdi. 

“Anatolian Legends Od Han'ın Dönüşü” etkinliğinde, topluluk üyeleri döneme uygun kostümler giyerek Anadolu hikayelerini gerçek zamanlı rol yapma oyunu (LARP) ile canlandırdılar. Anadolu’nun tarihi, efsaneleri ve mitolojisini canlandırma yaparak aktaran topluluk, genç kuşaklara geçmişi oyunlaştırarak anlatıyor ve kültürel kimlik oluşumunda yardımcı oluyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi yetkilileri, gençlere yönelik çeşitli aktivitelerin devam edeceğini belirttiler. 
 
Kaynak : Bülten - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi