AK Parti Tepebaşı sahaya iniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Tepebaşı sahaya iniyor
A
a

AK Parti Tepebaşı İlçe Yönetim Kurulu belli oldu. İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, yönetimi genç, dinamik ve kurucu hafızaya bağlı isimlerden oluşturduklarını belirterek, “İlk olarak amacımız mahalle teşkilatlarımızı güçlendirmek. Kırsaldaki mahallelerimizden başlayarak dertleri ve sıkıntıları belirleyip çözüm bulma çalışmaları yapacağız. Bir an önce sahalara ineceğiz” dedi.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu belli oldu. 55 kişiden oluşan yönetimi belirlerken öncelikli olarak kurucu hafızadan faydalandıklarını söyleyen AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, “Listelere baktığınızda daha çok yeni isimler ama babaları, amcaları bu davaya gönül vermiş arkadaşlardan seçmeye çalıştık. Biraz daha vizyon sahibi genç, etkileşimi yüksek olan arkadaşlarımızdan yönetimimizi tercih ettik. Rabbim utandırmasın. Bizim amacımız insana dokunmak. Ben Karakeçili yörüklerindenim. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AKTİF VE HEYECANLI BİR YÖNETİM

Yeni yönetimle birlikte saha çalışmalarına başlayacaklarını vurgulayan Kaya, “İlk olarak amacımız mahalle teşkilatlarımızı güçlendirmek. Önümüzdeki haftadan itibaren tek tek, önce kırsaldaki mahallelerimizden başlayarak muhtarlarımızla, mahalle teşkilatlarımızla, istişare heyetleri oluşturup, dertleri ve sıkıntıları belirleyip çözüm bulma amaçları çalışmalar yapacağız. Bir an önce sahalara ineceğiz. Bu yüzden daha aktif, dinamik, heyecanı olan arkadaşları tercih ettik” şeklinde konuştu.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - M. ANIL AKSOY
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi