AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural'dan sert açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural'dan sert açıklama
A
a

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un SGK borçlarının tahsili konusunda yaşanan baskılara ilişkin yaptığı açıklamalara sert bir yanıt verdi.

Sütiş Eskişehir

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural, SGK borçlarının tahsili konusunda baskı yapıldığını söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a sert eleştirilerde bulundu.

 "Odunpazarı’nı günden güne daha fazla borçlandırmak yerine bunu bir an önce kapatmayı deneyin"
 
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un mübalağanın dozunu kaçırdığı söyleyen Vural, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, SGK borçlarının tahsiline karşı yalnızca CHP’li belediyelere baskı yapılacağını iddia ederken yine mübalağanın dozunu kaçırmış. TOKİ’nin sosyal konut inşaatını mühürleyip durduran Kurt, şahıslara ait kaçak üç villayı yıkmayı başaramadı, bir de halkı 06 plakalı araç masallarıyla oyaladı. TOKİ’nin inşaatını mühürlerken yoldan 06 plakalı araç geçmemiş demekki. SGK borçları için neredeyse feryat ederken, vatandaştan topladığı asfalt parası ve emlak vergisi gibi alacaklar için aynı duygusallığı(!) gösteremedi. Geçmiş liderleri Kılıçdaroğlu mantığı ile ilerleyip SGK batışını yeniden görmek istiyorlarsa o eski Türkiye’de mümkündü. Emlak vergisini tahsil etmek için icra emri gönderen, vatandaşın kapısına dayanan sen değil misin? Devletimizin kurumu olan SGK herkese eşit yaklaşarak alacaklarını tahsil etmeye kalktığında bunun adı nasıl oluyorda baskı oluyor? Yol ve kaldırım yapmak zaten belediyenin görevi, ama bu görevini bile yerine getirmek için vatandaştan para toplamaktan çekinmiyorsun. Öte yandan, CHP’li belediyeler, şehirdeki her yatırımın önüne set çekmek için dava üstüne dava açıyorlar. Yurt inşaatları bile durduruluyor, üzerine de hukukun hükümete hiçbir şekilde dokunamayacağı masalı anlatıyor. Masallar anlatmak, gerçekleri çarpıtmak artık bir alışkanlık haline geldi. O halde vatandaşta ‘emlak vergisi borcum yok demiyorum ama önce komşumdan al’ desin bakalım böyle bir şey olabilir mi? Odunpazarı’nı günden güne daha fazla borçlandırmak yerine bunu bir an önce kapatmayı deneyin.”

Kaynak : Bülten - AK Parti Odunpazarı
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi