WhatsApp Artık İnternetsiz Kullanılabilecek! WhatsApp Yakındaki Kişiler Nedir? Nasıl Çalışır?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç WhatsApp Artık İnternetsiz Kullanılabilecek! WhatsApp Yakındaki Kişiler Nedir? Nasıl Çalışır?
A
a

WhatsApp dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. İnsanlarla kolay iletişim kurmayı sağlayan bu uygulama, sürekli olarak kendini yenileyerek yeni özellikler ekliyor. Whatsapp'ın yeni test ettiği özellik ise "WhatsApp People Nearby" (WhatsApp Yakındaki Kişiler) özelliği. Bu özellik, yakınlarınızda bulunan diğer WhatsApp kullanıcılarını göstererek daha kolay bir şekilde tanışmanızı sağlar.

Sütiş Eskişehir

WhatsApp Yakındaki Kişiler (People Nearby )Nedir?

WhatsApp, "Yakındaki Kişiler" isimli yeni bir özelliği test ediyor. Bu özellik sayesinde platform üzerindeki kullanıcılar çevrimdışı belge, medya veya diğer dosyaları yakınındaki kullanıcılar ile paylaşabilecek. WhatsApp People Nearby, yakındaki diğer WhatsApp kullanıcılarınızı görmeyi sağlayan bir özelliktir. Bu özellik, telefonunuzun konumunu kullanarak size yakın olan diğer WhatsApp kullanıcılarının profillerini gösterir. Böylece, çevrenizdeki diğer insanlarla etkileşim kurmanız daha da kolaylaşır. Bu özellik, WhatsApp kullanıcılarına daha fazla bağlantı olanağı sunarak iletişimi daha da geliştiriyor. Özellikle tanımadığınız kişilerle tanışmak istediğinizde, bu özellik size yardımcı olacaktır.

WhatsApp People Nearby Nasıl Çalışır?

WhatsApp People Nearby özelliği oldukça basit bir şekilde çalışır. İlk olarak, uygulama için konum ayarınızı açmanız gerekir. Konumunuz açık olduğunda, bu özellik size yakın olan diğer WhatsApp kullanıcılarına ait profilleri gösterir. Yakınızda bulunan kullanıcıların adı, profil resmi ve son görülme tarihi gibi bilgileri de bu özellik sayesinde görebilirsiniz. Bu özellik, WhatsApp'ta sadece sizin bilginizi gösterir. Yakınınızdaki diğer kişilerin bilgilerini ancak onlar da bu özelliği açtıklarında görebilirsiniz. Ayrıca, bir kullanıcının size yakın olmasının yanı sıra çevrenizdeki diğer kullanıcılarla da bağlantı kurabilirsiniz.

WhatsApp People Nearby Güvenli mi?

WhatsApp, kullanıcılarının gizliliğine büyük önem vererek özelliklerini bu yönde geliştirmeye çalışıyor. WhatsApp People Nearby özelliği de kullanıcıların gizliliğini korumaya yöneliktir. Özelliği açtığınızda, konumunuz herhangi bir şekilde kaydedilmez. Bu özellik, profilinizi sadece yakınınızdaki diğer WhatsApp kullanıcılarına gösterir. Yani, profilinizi tüm WhatsApp kullanıcılarına açık hale getirmez. Bu sayede, yalnızca size gerçekten yakın olan diğer kullanıcılarla iletişim kurabilirsiniz.

WhatsApp İnternetiz Çalışır Mı?

WhatsApp,normalde internet bağlantısı olan bir cihazda çalışır. İnternete bağlı bir telefon, tablet ya da bilgisayar üzerinden WhatsApp kullanabilirsiniz. Ancak yeni test edilen WhatsApp People Nearby özelliği Android seçeneği Nearby Share ve Apple'ın AirDrop'u gibi çalışıyor.

WhatsApp People Nearby özelliği, yakınınızda bulunan diğer WhatsApp kullanıcılarını görmeyi sağlar. Bu sayede, etrafınızdaki diğer insanlarla daha kolay bağlantı kurabilirsiniz. Ayrıca, özellik kullanıcıların gizliliğini koruyarak sadece size yakın olan diğer kişileri gösterir. Ayrıca çevrimdışı belge ve dosya paylaşımı sağlar.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi