Putin harekat emrini verdi, Kiev'de patlama sesleri duyuluyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Putin harekat emrini verdi, Kiev'de patlama sesleri duyuluyor...
A
a

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donbass’a askeri harekat emri verdi. Askeri operasyonun ardından başkent Kiev’de patlama sesleri duyuldu.

Sütiş Eskişehir

Rusya'nın başlattığı askeri operasyonun ardından başkent Kiev'de patlama sesleri duyulurken, halk da kenti terketmeye başladı. Ukrayna'nın Harkov kentinde de patlama sesleri duyuluyor.

Rus lider Putin'in askeri harekat operasyonu başlattıklarını duyurmasının ardından Mariopol kentinde de şiddetli patlamalar yaşanıyor.

"Putin büyük çaplı saldırısını başlattı"
Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, “Putin, büyük çaplı saldırısını biraz önce başlattı. Sivil barışçıl şehirlere bombalar atılıyor. Bu agresif bir savaştır. Ukrayna kendini koruyacak ve kazanacak. Dünya Putin’i durdurabilir. Şimdi harekete geçme zamanı” ifadelerini kullandı.

Ukrayna'dan Türkiye'ye yardım çağrısı!
Ukrayna Büyükelçiliği, “Stratejik ortağımız Türkiye’yi ve dost Türk halkını bu zor zamanda bizi destelemeye çağırıyoruz” açıklamasını yaptı.
Ukrayna Büyükelçiliğinin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “ Rusya Federasyonu Ukrayna’ya karşı bir savaş başlattı. Barışçıl Ukrayna şehirleri bombalanıyor. Stratejik ortağımız Türkiye’yi ve dost Türk halkını bu zor zamanda bizi destelemeye çağırıyoruz” denildi.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi