MHRS İndir Yükle Ücretsiz Randevu Al

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MHRS İndir Yükle Ücretsiz Randevu Al
A
a

Birçok hizmetin elektronik ortamda yürütüldüğü günümüzde, Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen MHRS ile online olarak hastane randevusu alabilir, sağlıkla ilgili farklı işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Sütiş Eskişehir

MHRS nedir?

MHRS yani Merkezi Hekim Randevu Sistemi, hastalara sağlık hizmetini online ortamda sağlayan bir platform. Bu platformda yer alan ‘randevu al’ ‘e-nabız’ ‘neyim var’ gibi sekmelerle yaşadığınız sağlık problemlerine çözüm bulabilirsiniz. Üstelik tüm bu işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

MHRS indir

Peki, MHRS’yi nasıl kullanacaksınız? Bunun birkaç yolu bulunuyor. Eğer isterseniz arama motoruna MHRS yazarak ‘mhrs.gov.tr’ adresinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Diğer bir yol ise MHRS uygulamasını Google Play Store ya da AppStore üzerinden indirmektir. MHRS uygulamasını cep telefonunuza indirebilir, sağlık hizmetlerine çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

MHRS randevu

Artık hastanelere giderek randevu alma devri bitti. MHRS ile online olarak randevu alabilir, sıra beklemekten kurtulabilirsiniz. MHRS’nin web sitesi ya da uygulaması üzerinden randevu almak çok kolay. Öncelikle randevu al sekmesine tıklayın. Eğer e-devlet şifrenizi biliyorsanız, e-devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Bilmiyorsanız MHRS için üye olabilirsiniz. Üye ol sekmesine tıklayarak bilgilerinizi doldurabilir, ardından giriş sağlayabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra randevu almak istediğiniz hastanenin bulunduğu şehri, hastaneyi, polikliniği, doktoru ve tarihi seçerek sizin için uygun olan zamanı belirleyebilirsiniz. İşte randevu almak bu kadar kolay.

MHRS e-devlet

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının resmi pek çok işi online ortamda kolaylıkla gerçekleştirebildiği e-devlet platformuyla MHRS işlemlerinizi de gerçekleştirebildiğinizi biliyor muydunuz? Vaktiniz yok ve MHRS’ye üye olabilecek durumda değilseniz, e-devlet şifrenizle sağlık hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Bu işlem sadece birkaç dakikanızı alacak. MHRS’nin web sitesi ya da uygulamasına giriş yapın. Ardından randevu al seçeneğine tıklayın. E-devlet ile giriş önerisini seçin. Karşınıza çıkan alanlardan ilkine T.C kimlik numaranızı, altındaki alana da e-devlet şifrenizi girin. Giriş yap butonuna basarak tüm hizmetlerden faydalanın.

MHRS randevu iptal

Online olarak almış olduğunuz hastane randevusunu iptal etmeniz mümkün. Daha önce çeşitli noktalar seçerek belirlediğiniz randevunuza gidemeyecekseniz, iptal ederek herhangi bir mağduriyete de neden olmamış olursunuz. Peki randevunuzu nasıl iptal edeceksiniz? Öncelikle sisteme giriş yapın. Daha sonra randevu geçmişinize tıklayın. Burada yer alan ‘iptal et’ butonunu seçerek randevunuzu saniyeler içinde iptal edebilirsiniz. Öyle ki randevunuzu iptal etmeyip aynı zamanda da gitmezseniz sistem sonraki 15 gün içinde tekrar aynı branştan randevu almanıza izin vermeyecektir.

MHRS gov tr

Eğer telefonunuza uygulama indirmek istemiyorsanız sağlık hizmetlerine arama motorundan yazacağınız adres ile de erişebilirsiniz. Arama motoruna MHRS yazdığınızda karşınıza çıkan ilk web site önerisi sizi aradığınız adrese götürecektir. Bir diğer seçenek ise adres çubuğuna direkt olarak mhrs.gov.tr yazmaktır. Yönlendirileceğiniz sitede Sağlık Bakanlığı’nın Türk vatandaşları için sunmuş olduğu online hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

MHRS portal

MHRS portalı, sağlık hizmetlerine daha modern bir perspektiften bakarak, kullanıcıların sağlık randevularını yönetmelerini kolaylaştırıyor. Bu inovatif sistem, vatandaşlara sağlık hizmetlerine daha etkin bir şekilde ulaşma imkanı sunuyor. MHRS portalını kullanarak sağlık randevularınızı yönetmek artık daha kolay ve hızlı!

MHRS telefon

MHRS'yi telefonla kullanmak da oldukça basittir. MHRS’den faydalanmanın bir diğer yolu olan ALO 182 telefon hattı ile internet üzerinden aldığınız hizmeti yardımcı personel desteği ile alabilirsiniz. Telefonunuzdan 182’yi tuşladığınızda öncelikle sesli komutları gerçekleştirmeniz ardından da size yardımcı olacak personeli beklemeniz gerekiyor. Bağlantınız sağlandığında personelin sorularını yanıtlayarak randevunuzu oluşturabilirsiniz. Eğer internet üzerinden randevu almanız sizin için daha zahmetliyse, bu yöntem ile randevunuzu kolaylıkla planlayabilirsiniz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi