Eskişehirspor şansını zorlayacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor şansını zorlayacak!
A
a

Eskişehirspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor beraberliğiyle şampiyonluk umutlarını zora sokmasına rağmen pes etmiyor. Yeni teknik direktör Yiğit Cumalı ve yönetim kurulu, son haftaya kadar mücadeleyi sürdürmeyi ve en azından ligi ikinci sırada bitirmeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşmasında aldığı beraberlik nedeniyle şampiyonluk umutlarını zora sokan Eskişehirspor toparlanmak istiyor. Es Es’in yeni teknik adamı Yiğit Cumalı ve genel kurul kararı alan yönetim son haftaya kadar mücadeleyi sürdürmeyi hedefliyor. 

Radikal kararlar alınmıştı

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor geçtiğimiz hafta sahasında büyük bir fırsatı değerlendirememişti. Lider Polatlı Belediyespor’un kendi sahasında Alaplı Belediyespor’a yenilmesine rağmen Kırmızı Şimşekler kendi taraftarı önünde Karadeniz Ereğli engelini aşamamıştı. Eskişehirspor’da bu fırsat kaçtıktan sonra kulüpte ciddi karar alınmıştı. 

Hedef ikincilik

Önder Karaveli’nin ayrılmasının ardından takımın başına Eskişehirspor U-19 Takımını çalıştıran Yiğit Cumalı getirildi. Ayrıca yönetim kurulu ise kongre kararı aldı. Yönetim yine de son haftaya kadar mücadeleyi sürdürmeyi ve takımı sahipsiz bırakmak istemiyor. Hem yönetim hem de Antrenör Yiğit Cumalı son haftaya kadar mücadeleyi sürdürmek, en azından ligi ikinci sırada bitirmeyi hedefliyor. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es-esli26 17 Nisan 2024 08:26

Yormayın futbolcuları, zahmet olmasın!..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi