Eskişehirspor'da kritik günün yeni tarihi belli oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kritik günün yeni tarihi belli oldu!
A
a

Eskişehirspor yönetimi, 1-1 berabere kaldıkları Ereğli maçının ardından olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Başlangıçta 24 Nisan Çarşamba günü yapılması planlanan kongre, üyelerin yönetimden zaman talep etmesi ve kulübün tüzük gereği Haziran ayında yapılması gereken olağan mali genel kurul toplantısıyla birleştirilmesi üzerine ertelendi. İşte yeni kongre tarihi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi 1-1 biten Ereğli maçından sonra genel kurul kararı almıştı. Bu karara göre Şimşekler 24 Nisan Çarşamba günü kongreye gidecekti. Kongre üyelerinin, yönetim kurulu çalışmaları nedeniyle mevcut yönetimden zaman talep ettiği öğrenildi. Bu nedenle tarih değişikliği yapıldı.

Birleştirme kararı alındı

Siyah-Kırmızılı kulüp konuyla ilgili detaylı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Kulübümüz tarafından 24 Nisan 2024 Çarşamba ve bu tarihte yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 2 Mayıs 2024 Perşembe tarihlerinde yapılacağı duyurulan olağanüstü seçimli genel kurul toplantımız, camiamızın kongre süreçleriyle zaman kaybetmemesi adına kulübümüz tüzüğü gereği Haziran ayında yapılması gereken olağan mali genel kurul toplantımız ile birleştirilmiştir.

Talepler etkili oldu

Eskişehirspor kongre üyelerimizin yönetim kurulu çalışmaları için mevcut yönetimimizden zaman talep etmeleri de bu düzeltmede etkili olmuştur. Bu doğrultuda olağanüstü seçimli genel kurul toplantımız camiamızın kongreler hafta sonu olmalı isteği de göz önüne alınarak 26 Mayıs 2024 Pazar günü yapılacak olup, yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci oturum 2 Haziran 2024 Pazar günü olağan mali genel kurul toplantımız ile birlikte yapılacaktır.”

En doğru karar verildi

BAL 6. Grup’ta sezonun sona ermesine 4 maç kaldı. Netliğe kavuşmasa da lig ikincilerinin Play-Off oynama ihtimalleri ciddi şekilde söz konusu. 3’üncü sırada yer alan Siyah Kırmızılı takımın hem liderlik hem de ikincilik için matematiksel iddiası sürüyor. Böyle bir dönemde genel kurul yapmak mantıklı durmuyordu. Lig sonu kongreye gitmek daha doğru oldu. Şimdi gözler tekrar Siyah-Kırmızılı takıma çevrildi…
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi