Eskişehir'de yağmur saat kaça kadar devam edecek?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yağmur saat kaça kadar devam edecek?
A
a

Eskişehir'de Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir'in hava durumu hakkında detaylı bilgileri paylaştı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur yağışı Eskişehir'de kaç saat sürecek? Ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, dün ’Sarı’ uyarı koduyla bir meteorolojik uyarı raporu yayınlamıştı. Bu uyarının ardından, Eskişehir halkı sabahın erken saatlerinde yağmurla karşılaştı.

Eskişehir'de Yağmur Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü, Eskişehir'de güne yağışla başladık. Sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ancak, öğle saatlerine doğru yağışın azalması ve durması bekleniyor.

Özellikle sabah saatlerinde gök gürültülü sağanak yağmur beklenirken, gün içinde hava sıcaklığı 16°C civarında seyredecek. Gece ise hava biraz daha serinleyerek 8°C civarında olacak.

Rüzgarın kuzeybatıdan orta şiddette esmesi tahmin ediliyor. Ancak, özellikle sabah saatlerinden itibaren Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgarlar bekleniyor. Bu rüzgarlar zaman zaman fırtına şeklinde esecek ve saatte 50 ila 90 kilometre hızla kısa süreli kuvvetli fırtına şeklinde olabilir.

Eskişehir'de yaşayanlar, gün boyunca yağışa karşı dikkatli olmalı ve gerekli tedbirleri almalıdır.

Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi