Eskişehir Büyükşehir duyurdu: İkinci etap başlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir duyurdu: İkinci etap başlıyor
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Odunpazarı ve Atatürk Lisesi kavşak ve trafik akışı düzenlemesinin ikinci etabı 24 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Çalışmalar kapsamında 22.00-06.00 saatleri arasında bazı noktalar araç trafiğine kapatılacak.

Sütiş Eskişehir
Büyükşehir Belediyesi’nin Odunpazarı ve Atatürk Lisesi kavşaklarında özellikle pik saatlerde yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek ve ulaşımı kolaylaştırmak için 3 etap halinde hayata geçireceği kavşak ve trafik akışı düzenlemesi projesi tüm hızıyla sürüyor.
Çalışmanın ikinci etabının başlayacağını duyuran Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili şu bilgilere yer verdi: “Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde gerçekleştirdiğimiz kavşak ve trafik akışı düzenlemesi kapsamında 2. etap çalışmalarımız 24 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Çalışmalarımız trafik yoğunluğunun olmadığı 22.00-06.00 saatleri arasında yapılacak olup, görselde kırmızı ile işaretlenmiş alanlar araç trafiğine kapatılacaktır. Bu çerçevede Atatürk Bulvarı'ndan Cumhuriyet Bulvarı yönüne trafik tek şeritten sağlanacak, Cumhuriyet Bulvarı-Atatürk Bulvarı yönü ise trafiğe tamamen kapalı olacaktır. Bu güzergâhı kullanmak isteyen sürücülerimizin Cumhuriyet Bulvarı-Yunus Emre Caddesi-İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi-Süleyman Çakır Caddesi-Atatürk Caddesi-Atatürk Bulvarı istikametini tercih etmeleri önemle rica olunur.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan Şehir 7 Ocak 2024 21:53

Yazık ettiniz bu şehire yazık.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi