BİM'de bu hafta neler var? İşte 26 Nisan 2024 BİM aktüel kataloğu -Akıllı Robot Süpürge, Elektrikli Süpürge Cyclone BİM'de...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİM'de bu hafta neler var? İşte 26 Nisan 2024 BİM aktüel kataloğu -Akıllı Robot Süpürge, Elektrikli Süpürge Cyclone BİM'de...
A
a

Bu haftanın BİM kataloğu, bir dizi üründe en iyi fırsatları bulmak isteyen alışverişçiler arasında heyecan yaratıyor. BİM, küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya, teknolojik aletlerden kozmetik ve mutfak gereçlerine kadar çok çeşitli kategorilerde indirimli fiyatlar sunuyor. 23-26 Nisan haftasına ait BİM kataloğu henüz yayınlandı ve tüm detaylar haberimizde.

Sütiş Eskişehir
BİM, alışılagelmiş market ve ev ihtiyaçlarının yanı sıra giyim, kozmetik ve beyaz eşya ürünlerinde de büyük indirimler sunuyor. Eğer yeni bir kıyafet ya da makyaj malzemesi almak istiyorsanız, bu haftanın BİM kataloğuna mutlaka göz atın.

Beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için BİM'de bir dizi indirimli seçenek mevcut. BİM, buzdolabından çamaşır makinesine kadar çeşitli beyaz eşyaları uygun fiyatlarla sunuyor. Yeni bir cihaz arıyorsanız, BİM'de akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere çeşitli teknolojik ürünler bulunmaktadır.

Ama hepsi bu kadar değil. BİM, mutfak gereçlerinde de indirimler sunarak pişirme aletlerinizi yenilemenin tam zamanı. Tencere ve tavalardan blender ve tost makinesi gibi küçük ev aletlerine kadar, BİM'de evinizde lezzetli yemekler hazırlamak için ihtiyacınız olan her şey var.

Eğer bir dizi üründe büyük bir fırsat arıyorsanız, bu haftanın BİM kataloğuna göz atmayı unutmayın. Çok sayıda indirimli ürünle, gözünüze çarpan bir şey bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu harika fırsatları kaçırmayın!





Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi