Anadolu Üniversitesi Efeler 09'u durdurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi Efeler 09'u durdurdu!
A
a

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır, Efeler 09 ile oynanan maçın ardından ESGROUP Spor Servisinden Duhan Berk Ötsukarcı'ya açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Efeler 09 karşılaşmasından sonra Anadolu Üniversitesi Teknik Direktör Engin Çalışır, ESGROUP Spor Servisinden Duhan Berk Ötsukarcı’ya konuştu. Çalışır, “Ligde bulunduğumuz yeri koruyoruz takımımız deplasmanda kendine yakışır şekilde mücadele etti” dedi.

Skoru tuttuk

Efeler maçı hakkında açıklamalarda bulunan Engin Çalışır, “Efeler 09 karşılaşmasına yine galibiyet parolası için çıktık fakat maçın sonlarına doğru diğer maçları da takip ettiğimiz için oyunu bu skorla tuttuk ve maçı öyle bitirmeyi planladık. Efeler maçında yerimizi korumaya çalıştık. Yediğimiz gol yine tabiri caizse bireysel hatadan geldi. Oyuncularımız topu tehlikeli bir noktadan uzaklaştırmaya çalışırken top rakip oyuncunun önünde kaldı. Artık buna heyecan ve stresten kaynaklı diyebiliriz yapacak bir şey yok. Savunma anlamında iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum” dedi.

Oyuncularımı tebrik ediyorum

Hücum konusuna gelecek olursak ben topa sahip olmayı ve pas yapmayı seven bir hocayım. Özellikle deplasmanlarda güzel bir zemin yakaladığımız zaman biraz daha ofansif oynamaya çalışıyoruz. Bu maçta da oyuncularımızın oyunlarını rahatlamak için zeminin iyi olduğu yerlerde pozisyon yakaladığımız da oynamaya çalıştık. Fakat dünkü zemin çok kötüydü bunu izleyenlerde görmüştür. Ligde bulunduğumuz yeri koruyoruz takımımız deplasmanda kendine yakışır şekilde mücadele etti. Kazanabileceğimiz pozisyonları bulduk. Takımımız geleceği açısından giren oyuncular en kaliteli performansı ortaya koydu sonradan oyuna giren oyuncuları tebrik ediyorum” dedi.

Hedefimiz yüksek

Dün biraz daha emniyetli bir oyun oynamaya çalıştık diyerek sözlerine devam eden deneyimli Teknik Direktör Engin Çalışır, “Takımımız Efeler müsabakasında o sahada nasıl oynanması gerekiyorsa o oyunu oynadı. Şapkadan tavşan çıkartabilecek yetenekli oyunlara sahibiz ve bu oyuncularımızı maçta ne kadar verim alabilirsek o süre boyunca kullanmaya çalıştık. Kadro planlaması kısmında oyuncularımızın antrenman performansı, motivasyonu ve bunun gibi sayabileceğim bir sürü faktörü göz önünde bulundurarak biz kadro yapıyoruz. Bizim bulunduğumuz her yerde hedefimiz yüksek olur nereye geldiğimizin farkındayız” şeklinde konuştu.

Kulüp hafızası oluşturdum

Sezona ilk olarak ligde kalalım gözüyle bakılan Anadolu Üniversitesi, şimdi Play-Off’ların peşinde. Play-Off’larda kesinlikle olmayı hedefliyoruz. Biz bir proje çerçevesinde burada göreve başladık. İşimizi 1. Lig hatta belki de daha yüksek seviyede yapıyoruz. Ben Anadolu Üniversitesi’nde bir kulüp hafızası oluşturdum. Her gün, her hafta ve her ay takım olarak ne çalıştık hangi oyuncular ile nelere ağırlık verdik hepsini tek tek arşivliyoruz ve işimizi olması gerektiği gibi ve profesyonelce yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi