Türkiye Ralli Şampiyonası'nda gözler Eskişehir'de: Kazım Kurt yarışı başlattı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Türkiye Ralli Şampiyonası'nda gözler Eskişehir'de: Kazım Kurt yarışı başlattı!
A
a

Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı olan Odunpazarı ESOK Rally 2024, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un verdiği start ile başladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) tarafından organize edilen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci etabı olan Odunpazarı ESOK Rally 2024, renkli bir başlangıçla start aldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un verdiği start ile start alan yarış, 15 Eylül Pazar günü sona erecek.

Bu yıl Odunpazarı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ralli, ilk gününde Odunpazarı Meydanı’nda düzenlenen törenle start aldı. Başkan Kurt, ralliye ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, yarışçılara başarılar diledi. Protokol startının ardından Kent Ormanı'ndaki seyirci etabında yarış heyecanı başladı.

Başkan Kurt, etkinlik kapsamında Stadyum Otoparkı’nda kurulan yarış servis alanını ziyaret ederek sporcular ve teknik ekiple bir araya geldi. Sohbet ettiği sporculara başarılar dileyen Başkan Kurt, teknik ekibe de kolaylıklar sağladı.

Yarış, 15 Eylül Pazar günü Espark AVM önünde gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek. Etkinlik, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan Ralli Kupası’na da puan kazandıracak. 14 Eylül Cumartesi günü Petrol Ofisi Maxima, Remed Assistance ve Espark etaplarında gerçekleştirilecek ikişer geçişin ardından, 15 Eylül Pazar günü KYK Yapı Kimyasalları ve Banaz etaplarında da ikişer geçiş yapılacak. Ralli, saat 16.00’da Espark önündeki ödül töreni ile noktalanacak.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi