Tepebaşı Belediyesi'nden gençlere ücretsiz tango eğitimi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Tepebaşı Belediyesi'nden gençlere ücretsiz tango eğitimi
A
a

Tepebaşı Belediyesi, gençlere yönelik sunduğu hizmetlerle dikkat çekmeye devam ediyor. 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ücretsiz tango eğitimleri, gençler arasında büyük ilgi görüyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, gençlerin sanatsal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde ücretsiz tango kursları düzenliyor. Gençlerin ilgiyle katıldığı bu kurslar, haftada iki gün gerçekleştiriliyor ve 77 genç dansla tanışıyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin gençlere sunduğu imkânlar arasında yer alan tango eğitimleri, 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde büyük ilgiyle karşılanıyor. Dansa meraklı gençler, haftada iki gün düzenlenen kurslara katılarak tango öğreniyor. 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde sadece tango değil, aynı zamanda İngilizce, Fransızca, Rusça, yaratıcı yazarlık, resim, pilates, yoga, salsa-bachata gibi birçok farklı branşta da eğitimler veriliyor.

Bu eğitimler, gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurken, sosyal ve kültürel açıdan da önemli fırsatlar sunuyor. Tango kurslarına katılan gençler, bu sanatı öğrenerek hem eğleniyor hem de özgüven kazanıyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin gençler için sunduğu ücretsiz eğitimlerin, katılımcı sayısının artmasıyla daha da genişlemesi bekleniyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi