Sürücülere uyarı: Eskişehir'de o yol yarın kapalı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sürücülere uyarı: Eskişehir'de o yol yarın kapalı!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak'ta planlanan asfalt onarım ve yenileme çalışmalarıyla ilgili sürücülere yönelik önemli bir uyarıda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta 23 Temmuz tarihinde 08.00- 18.00 saatleri arasında asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağını belirterek sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.
 
Güvenli ve konforlu bir ulaşım için çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, mesaiye devam ediyor.

Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta yapılacak çalışma sebebiyle sürücüleri uyaran yetkililer, “Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığımızca Şirintepe Mahallesi Örme Sokakta asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacaktır. Büyük araçların girmesini engellemek için Bursa Caddesi ile Örme Sokak arasında bulunan Paşasoylu Sokak trafiğe 23.07.2024 tarihi saat 08:00 ile 18:00 saatleri arasında kapatılacaktır. Sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları önemle rica olunur.” dediler.
 
Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi