Sokak hayvanlarını besleyen kadın Eskişehir'de şiddet mağduru oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sokak hayvanlarını besleyen kadın Eskişehir'de şiddet mağduru oldu!
A
a

Eskişehir’de uzun yıllardır sokak kedilerini besleyen 50 yaşındaki hayvansever kadın Azmiye Uçar, Ali Rıza Saltık Parkı’nda korkunç bir saldırıya uğradı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de uzun yıllardır bir parkta sokak kedilerini besleyen 50 yaşındaki hayvansever kadın 4 kişinin saldırısına uğradı. Darp raporu alan talihsiz kadın kendisine zarar verenlerden şikayetçi oldu.
Eskişehir’de Yenikent Mahallesi sakini Azmiye Uçar, sokak kedilerini beslediği sırada saldırıya uğradığını belirtti. Uçar, Ali Rıza Saltık Parkı’nda kedileri beslerken, bazı şahısların kendisine sözlü ve fiziksel saldırıda bulunduğunu ifade etti. 10 yıldır Eskişehir’de kuru mama ile kedi beslediğini söyleyen Uçar, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını dile getirdi.

DARP RAPORU ALARAK ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay, Cuma akşamı saat 19:30 civarında gerçekleşti. Uçar, şahısların kendisine “Buradan gideceksin, seni istemiyoruz” gibi sözler sarf ettiğini ve sokak köpeklerinin üremesine sebep olduğu iddiasıyla saldırıya uğradığını belirtti. Saldırı sonucunda kolunda morluklar oluşan Uçar, çevredeki insanların araya girmesiyle kurtuldu. Polis çağıran Uçar, darp raporu alarak kendisine saldıran dört kişiden şikayetçi oldu.

BESLEMEYE DEVAM EDECEĞİM

Yaşadığı olayın şokunu atlatamadığını ifade eden Azmiye Uçar, “Beni bu şekilde yıldıramazlar. Ben bu canları beslemezsem aç kalırlar” diyerek hayvanları beslemeye devam edeceğini belirtti.
 
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ - SÜMEYRA BALCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi